De groep heeft zijn organisatie hertekend en heeft de bedrijfsprocedés en corporatefuncties grondig herbekeken. De bedoeling hiervan was een vereenvoudiging en decentralisatie van de managementstructuur.

Deze veranderingen maken Solvay flexibeler en beter in staat groeikansen aan te grijpen, terwijl klantgerichtheid, operationele uitmuntendheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innoverende duurzame chemie topprioriteiten blijven.

"Het huidige Solvay is het resultaat van de succesvolle integratie van Solvay en Rhodia en van een diepgaande transformatie. Weinig groepen hadden zulke belangrijke veranderingen in zo'n korte tijd tot een goed einde kunnen brengen. Door onze teams te mobiliseren hebben we twee ondernemingen kunnen omvormen tot één van de tien grootste chemiebedrijven ter wereld. Onze nieuwe slagzin, Asking more from chemistry, is geen loze kreet; het is onze visie en een uitdaging die we helemaal willen opnemen," zei Jean-Pierre Clamadieu, Voorzitter van het Uitvoerend Comité van Solvay.

De groep heeft zijn organisatie hertekend en heeft de bedrijfsprocedés en corporatefuncties grondig herbekeken. De bedoeling hiervan was een vereenvoudiging en decentralisatie van de managementstructuur. Deze veranderingen maken Solvay flexibeler en beter in staat groeikansen aan te grijpen, terwijl klantgerichtheid, operationele uitmuntendheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innoverende duurzame chemie topprioriteiten blijven. "Het huidige Solvay is het resultaat van de succesvolle integratie van Solvay en Rhodia en van een diepgaande transformatie. Weinig groepen hadden zulke belangrijke veranderingen in zo'n korte tijd tot een goed einde kunnen brengen. Door onze teams te mobiliseren hebben we twee ondernemingen kunnen omvormen tot één van de tien grootste chemiebedrijven ter wereld. Onze nieuwe slagzin, Asking more from chemistry, is geen loze kreet; het is onze visie en een uitdaging die we helemaal willen opnemen," zei Jean-Pierre Clamadieu, Voorzitter van het Uitvoerend Comité van Solvay.