De Groep kondigde begin dit jaar een nieuwe organisatiestructuur aan die bestaat uit vijf Operationele Segmenten vergeleken met de drie Sectoren die het bedrijf voorheen had.

De vijf segmenten, van kracht sinds 1 januari 2013, staan voor de specifieke aanpak die het meest geschikt is voor de ontwikkeling van de succesproducten en voor de concurrentiële dynamiek van de gehele portefeuille van producten van de Groep. Ze richten zich op de kritische hefbomen om te slagen.

In deze context verschafte Solvay herberekende kwartaalinformatie per nieuw opgezet bedrijfssegment voor wat betreft de netto-omzet en de aangepaste REBITDA over 2012.

Bij de huidige segmentsgewijze rapportering doen zich wijzigingen voor in de toewijzingscriteria van voorheen niet-toegewezen bestanddelen en andere structurele kosten tussen de vennootschappelijke functies en de operationele segmenten.

De Groep kondigde begin dit jaar een nieuwe organisatiestructuur aan die bestaat uit vijf Operationele Segmenten vergeleken met de drie Sectoren die het bedrijf voorheen had. De vijf segmenten, van kracht sinds 1 januari 2013, staan voor de specifieke aanpak die het meest geschikt is voor de ontwikkeling van de succesproducten en voor de concurrentiële dynamiek van de gehele portefeuille van producten van de Groep. Ze richten zich op de kritische hefbomen om te slagen. In deze context verschafte Solvay herberekende kwartaalinformatie per nieuw opgezet bedrijfssegment voor wat betreft de netto-omzet en de aangepaste REBITDA over 2012. Bij de huidige segmentsgewijze rapportering doen zich wijzigingen voor in de toewijzingscriteria van voorheen niet-toegewezen bestanddelen en andere structurele kosten tussen de vennootschappelijke functies en de operationele segmenten.