De koers van Solvay bevindt zich vandaag opnieuw in speculatief vaarwater. Volgens de krant de Financial Times zou het bedrijf overwegen om zijn farma-activiteiten te verkopen.

Het bedrijf zelf gaf alleen toe dat er verschillende opties met betrekking tot de bedrijfsstrategie overwogen worden. Het stuk in de krant heeft duidelijk invloed op de koers, die vandaag fors hoger noteert.

De banken Dexia en KBC blijven onveranderd zwak gestemd, terwijl ook Fortis opnieuw terrein moet prijsgeven. Zowel Mobistar als Belgacom pakken vandaag met hogere koersen uit, terwijl ook Befimmo in de plus noteert.

De koers van Solvay bevindt zich vandaag opnieuw in speculatief vaarwater. Volgens de krant de Financial Times zou het bedrijf overwegen om zijn farma-activiteiten te verkopen. Het bedrijf zelf gaf alleen toe dat er verschillende opties met betrekking tot de bedrijfsstrategie overwogen worden. Het stuk in de krant heeft duidelijk invloed op de koers, die vandaag fors hoger noteert. De banken Dexia en KBC blijven onveranderd zwak gestemd, terwijl ook Fortis opnieuw terrein moet prijsgeven. Zowel Mobistar als Belgacom pakken vandaag met hogere koersen uit, terwijl ook Befimmo in de plus noteert.