De ondertekeningsceremonie vond vandaag plaats met Jyrki Raina, Secretaris-Generaal van IndustriALL, en Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay. Eveneens aanwezig was Albert Kruft, Voorzitter van de Europese Ondernemingsraad van Solvay, die dit mondiale akkoord volledig steunt.

Met deze overeenkomst verbindt Solvay zich ertoe om wereldwijd de internationale sociale normen van de Internationale Arbeidsorganisatie en de beginselen van het Global Compact van de Verenigde Naties na te leven.

Solvay verwacht dat zijn leveranciers en onderaannemers deze fundamentele principes zullen respecteren.

Deze overeenkomst versterkt bovendien de engagementen die Solvay al was aangegaan op het vlak van gezondheid en veiligheid op het werk, het beheersen van risico's gelinkt met de verschillende activiteiten en respect voor het leefmilieu.

De ondertekeningsceremonie vond vandaag plaats met Jyrki Raina, Secretaris-Generaal van IndustriALL, en Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay. Eveneens aanwezig was Albert Kruft, Voorzitter van de Europese Ondernemingsraad van Solvay, die dit mondiale akkoord volledig steunt. Met deze overeenkomst verbindt Solvay zich ertoe om wereldwijd de internationale sociale normen van de Internationale Arbeidsorganisatie en de beginselen van het Global Compact van de Verenigde Naties na te leven. Solvay verwacht dat zijn leveranciers en onderaannemers deze fundamentele principes zullen respecteren. Deze overeenkomst versterkt bovendien de engagementen die Solvay al was aangegaan op het vlak van gezondheid en veiligheid op het werk, het beheersen van risico's gelinkt met de verschillende activiteiten en respect voor het leefmilieu.