Dankzij deze overname zal de groep haar productiecapaciteit voor oppervlakte-actieve stoffen in Brazilië meer dan verdubbelen en haar klanten binnen de markten van de agrochemie, huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten, coatings, olie en gas beter kunnen bedienen.

Deze investering geeft de Novecare-business unit van Solvay grotere toegang tot één van 's werelds grootste markten op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten en agrochemie, die een dubbelcijferige groei kennen.

Daarnaast versterkt de groep haar commerciële netwerk, de nabijheid bij de klanten en de innovatiepijplijn.

Dankzij deze overname zal de groep haar productiecapaciteit voor oppervlakte-actieve stoffen in Brazilië meer dan verdubbelen en haar klanten binnen de markten van de agrochemie, huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten, coatings, olie en gas beter kunnen bedienen. Deze investering geeft de Novecare-business unit van Solvay grotere toegang tot één van 's werelds grootste markten op het gebied van persoonlijke verzorgingsproducten en agrochemie, die een dubbelcijferige groei kennen. Daarnaast versterkt de groep haar commerciële netwerk, de nabijheid bij de klanten en de innovatiepijplijn.