De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een kwart procent hoger. De Franse producent van luxegoederen LVMH kondigde vanmorgen beter dan verwachte omzetcijfers aan, die de koers aan een hogere opening hielpen.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een beperkte winst voor de BEL 20. De index slaagt er voorlopig niet meer in om de kaap van 2700 te ronden. Solvay moet een deel van de winst van gisteren prijsgeven, de financials recupereren anderzijds een deel van de gisteren geleden verliezen.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een kwart procent hoger. De Franse producent van luxegoederen LVMH kondigde vanmorgen beter dan verwachte omzetcijfers aan, die de koers aan een hogere opening hielpen. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een beperkte winst voor de BEL 20. De index slaagt er voorlopig niet meer in om de kaap van 2700 te ronden. Solvay moet een deel van de winst van gisteren prijsgeven, de financials recupereren anderzijds een deel van de gisteren geleden verliezen.