"Deze overname versnelt de aan de gang zijnde omvorming van Solvay tot leverancier van innoverende chemische oplossingen en die zich richt op activiteiten met een hoge groei en stevige marges, en met een evenwichtigere geografische en commerciële aanwezigheid," zei Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay.

"Onze expansie in de energiesector bouwt voort op onze strategie om onderscheidende oplossingen te bieden aan de duurzame uitdagingen van de maatschappij, nu het aantal consumenten stijgt en hulpbronnen schaarser worden." De koers van Solvay sloot iets meer dan 1% hoger.

"Deze overname versnelt de aan de gang zijnde omvorming van Solvay tot leverancier van innoverende chemische oplossingen en die zich richt op activiteiten met een hoge groei en stevige marges, en met een evenwichtigere geografische en commerciële aanwezigheid," zei Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay. "Onze expansie in de energiesector bouwt voort op onze strategie om onderscheidende oplossingen te bieden aan de duurzame uitdagingen van de maatschappij, nu het aantal consumenten stijgt en hulpbronnen schaarser worden." De koers van Solvay sloot iets meer dan 1% hoger.