Deze factoren wogen op een aantal bedrijfstakken van dze "groeimotoren".

In deze context ging de Groep door met zijn efficiëntieprogramma's om zijn concurrentiepositie te verstevigen, met name in zijn activiteiten natriumcarbonaat en polyamiden.

Het bedrijf maakt goede vorderingen met de geplande pvc-joint venture met Ineos, en in afwachting van toestemming van de concurrentie-autoriteiten, streeft men ernaar het akkoord tegen het einde van dit jaar te kunnen afronden.

Deze maatregelen zullen aanzienlijk bijdragen tot de omvorming van de portefeuille en een belangrijke stap zijn voor de doelstellingen voor 2016.

Deze factoren wogen op een aantal bedrijfstakken van dze "groeimotoren". In deze context ging de Groep door met zijn efficiëntieprogramma's om zijn concurrentiepositie te verstevigen, met name in zijn activiteiten natriumcarbonaat en polyamiden. Het bedrijf maakt goede vorderingen met de geplande pvc-joint venture met Ineos, en in afwachting van toestemming van de concurrentie-autoriteiten, streeft men ernaar het akkoord tegen het einde van dit jaar te kunnen afronden. Deze maatregelen zullen aanzienlijk bijdragen tot de omvorming van de portefeuille en een belangrijke stap zijn voor de doelstellingen voor 2016.