De uitgifte van de hybride obligatie is opgedeeld in twee schijven:

- 700 miljoen euro in notes met een eeuwigdurende looptijd, met een eerste call datum op 12 mei 2019 en een coupon van 4,199% tot die datum, met vanaf dan een reset om de 5 jaar.

- 500 miljoen euro in notes met een eeuwigdurende looptijd, met een eerste call datum op 12 november 2023 en een coupon van 5,425% tot die datum, met vanaf dan een reset om de 5 jaar.

De obligaties zijn achtergesteld op alle senior schuld en worden opgenomen als eigen vermogen (en de coupons worden beschouwd als dividenden), in overeenstemming met de IFRS-regels.

De obligaties zullen tevens een intermediate equity content krijgen van S&P en Moody's (50% van de obligaties zal worden behandeld als eigen vermogen).

De uitgifte van de hybride obligatie is opgedeeld in twee schijven: - 700 miljoen euro in notes met een eeuwigdurende looptijd, met een eerste call datum op 12 mei 2019 en een coupon van 4,199% tot die datum, met vanaf dan een reset om de 5 jaar. - 500 miljoen euro in notes met een eeuwigdurende looptijd, met een eerste call datum op 12 november 2023 en een coupon van 5,425% tot die datum, met vanaf dan een reset om de 5 jaar. De obligaties zijn achtergesteld op alle senior schuld en worden opgenomen als eigen vermogen (en de coupons worden beschouwd als dividenden), in overeenstemming met de IFRS-regels. De obligaties zullen tevens een intermediate equity content krijgen van S&P en Moody's (50% van de obligaties zal worden behandeld als eigen vermogen).