In 2013 boekte Solvay voortgang in de omvorming naar een bedrijf met hogere groei, dat minder cyclisch is en meer waarde creëert, en daarbij een gezonde balans voert en solide vrije kasstromen genereert, zo verklaarde de CEO van het bedrijf in reactie op de vanmorgen gepubliceerde cijfers.

De talrijke programma's op het gebied van operationele uitmuntendheid, die reiken van productie tot innovatie en marketing en verkoop, beginnen hun vruchten af te werpen. In 2014 zal Solvay de transformatie van zijn portefeuille voortzetten en zich specifiek richten op de afronding van aangevangen projecten.

In 2013 boekte Solvay voortgang in de omvorming naar een bedrijf met hogere groei, dat minder cyclisch is en meer waarde creëert, en daarbij een gezonde balans voert en solide vrije kasstromen genereert, zo verklaarde de CEO van het bedrijf in reactie op de vanmorgen gepubliceerde cijfers. De talrijke programma's op het gebied van operationele uitmuntendheid, die reiken van productie tot innovatie en marketing en verkoop, beginnen hun vruchten af te werpen. In 2014 zal Solvay de transformatie van zijn portefeuille voortzetten en zich specifiek richten op de afronding van aangevangen projecten.