De Brusselse beurs vormt geen uitzondering op de algemene regel, de BEL 20 laat een stevige winst van ruim 2,50% optekenen. Daarmee probeert de index vaste voet aan de grond te krijgen boven 1800.

Alleen Solvay moet binnen de BEL 20 wat terrein prijsgeven. Gisteren steeg de koers van dit aandeel fors ingevolge speculatie over een mogelijke verkoop van de farmadivisie.

Aan de pluszijde hebben KBC en AB-InBev het voortouw genomen, beide aandelen boeken winsten van meer dan 7%. Ook industrials als Bekaert en Umicore liggen goed op koers.

De Brusselse beurs vormt geen uitzondering op de algemene regel, de BEL 20 laat een stevige winst van ruim 2,50% optekenen. Daarmee probeert de index vaste voet aan de grond te krijgen boven 1800. Alleen Solvay moet binnen de BEL 20 wat terrein prijsgeven. Gisteren steeg de koers van dit aandeel fors ingevolge speculatie over een mogelijke verkoop van de farmadivisie. Aan de pluszijde hebben KBC en AB-InBev het voortouw genomen, beide aandelen boeken winsten van meer dan 7%. Ook industrials als Bekaert en Umicore liggen goed op koers.