De Chinese beurs zette zijn herstelbeweging de laatste week nog flink wat kracht bij en wordt volgens professor Stefan Duchateau zo dit jaar zelfs één van de beter presterende de beurzen op wereldvlak.

Het startschot voor deze opzienbarende heropstanding werd gegeven door de beter dan verwachte groeicijfers over het eerste semester van 2014.

Dit behoeft weliswaar enige nuancering: Deze cijfers waren op zich maar lichtjes beter dan oorspronkelijk officieel werd vooropgesteld. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Chinese beurs zette zijn herstelbeweging de laatste week nog flink wat kracht bij en wordt volgens professor Stefan Duchateau zo dit jaar zelfs één van de beter presterende de beurzen op wereldvlak. Het startschot voor deze opzienbarende heropstanding werd gegeven door de beter dan verwachte groeicijfers over het eerste semester van 2014. Dit behoeft weliswaar enige nuancering: Deze cijfers waren op zich maar lichtjes beter dan oorspronkelijk officieel werd vooropgesteld. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.