De netto-omzet van Solvay bedroeg over het eerste kwartaal € 2 552 mln, een stijging van 1% ten opzichte van vorig jaar, met volumes 3% hoger en prijzen 1% lager. Wisselkoersverschillen hadden een negative impact van 4% en de perimeterwijziging had een positieve impact van 4%.

De REBITDA bedroeg € 467 m, een stijging van 11% ten opzichte van vorig jaar, als gevolg van volumegroei (organisch en extern) en een sterk resultaat van de uitmuntendheidsmaatregelen; dit ondanks ongunstige wisselkoersen en eenmalige posten. De REBITDA-marge groeide tot 18,3% van de netto-omzet, 150 basispunten meer vergeleken met vorig jaar.

De netto-omzet van Solvay bedroeg over het eerste kwartaal € 2 552 mln, een stijging van 1% ten opzichte van vorig jaar, met volumes 3% hoger en prijzen 1% lager. Wisselkoersverschillen hadden een negative impact van 4% en de perimeterwijziging had een positieve impact van 4%. De REBITDA bedroeg € 467 m, een stijging van 11% ten opzichte van vorig jaar, als gevolg van volumegroei (organisch en extern) en een sterk resultaat van de uitmuntendheidsmaatregelen; dit ondanks ongunstige wisselkoersen en eenmalige posten. De REBITDA-marge groeide tot 18,3% van de netto-omzet, 150 basispunten meer vergeleken met vorig jaar.