DIOFAN®-PVDC-latex is een veelzijdig aanwendbaar en speciaal barrièremateriaal. Voornaamste toepassingen zijn onder meer deklagen op hoogwaardige verpakkingsfilms en -papier voor goederen waarvan het essentieel is dat ze intact blijven, speciaal in de farmaceutische en de voedingsindustrie.

De Diofan®-PVDC-latex wordt ook gebruikt als bindmiddel in de productie van op water gebaseerde verfsoorten die uitzonderlijk corrosiebestendig en vochtwerend zijn.

De nieuwe productielijn verhoogt de PVDC-capaciteit van SolVin met ongeveer 20.000 ton per jaar. De nieuwe installatie kon al proefdraaien in de laatste week van januari, hoewel de start van de uitbreiding pas midden 2009 was gepland.

Klanten zullen de eerste monsters van de nieuwe productielijn in maart en april kunnen evalueren. Zo kan SolVin adequaat inspelen op de vraag in de dynamische markt van deze verpakkingen. De fabriek is sneller klaar dan gepland, ten dit behoeve van de verpakkingsindustrie voor farmaceutische en voedingsproducten

DIOFAN®-PVDC-latex is een veelzijdig aanwendbaar en speciaal barrièremateriaal. Voornaamste toepassingen zijn onder meer deklagen op hoogwaardige verpakkingsfilms en -papier voor goederen waarvan het essentieel is dat ze intact blijven, speciaal in de farmaceutische en de voedingsindustrie. De Diofan®-PVDC-latex wordt ook gebruikt als bindmiddel in de productie van op water gebaseerde verfsoorten die uitzonderlijk corrosiebestendig en vochtwerend zijn. De nieuwe productielijn verhoogt de PVDC-capaciteit van SolVin met ongeveer 20.000 ton per jaar. De nieuwe installatie kon al proefdraaien in de laatste week van januari, hoewel de start van de uitbreiding pas midden 2009 was gepland. Klanten zullen de eerste monsters van de nieuwe productielijn in maart en april kunnen evalueren. Zo kan SolVin adequaat inspelen op de vraag in de dynamische markt van deze verpakkingen. De fabriek is sneller klaar dan gepland, ten dit behoeve van de verpakkingsindustrie voor farmaceutische en voedingsproducten