Deze investering draagt bij tot de bouw van RusVinyl, de grootste geïntegreerde pvcfabriek in Rusland. De bouw van deze fabriek in Kstovo nabij Nizhny Novgorod is al aan de gang. SolVin Holding Nederland heeft een aandeel van 50% in RusVinyl.

De Raad van Bestuur van de EBRD heeft ook zijn goedkeuring gehecht aan de toekenning van een lening van 150 miljoen EUR aan RusVinyl met een looptijd van 11 jaar en een aflossingsvrije periode van drie jaar.

De voorwaarden tot dit akkoord worden gepreciseerd in een overeenkomst tussen de EBRD en RusVinyl waarvan de ondertekening gepland is in de herfst van dit jaar.

Deze investering draagt bij tot de bouw van RusVinyl, de grootste geïntegreerde pvcfabriek in Rusland. De bouw van deze fabriek in Kstovo nabij Nizhny Novgorod is al aan de gang. SolVin Holding Nederland heeft een aandeel van 50% in RusVinyl. De Raad van Bestuur van de EBRD heeft ook zijn goedkeuring gehecht aan de toekenning van een lening van 150 miljoen EUR aan RusVinyl met een looptijd van 11 jaar en een aflossingsvrije periode van drie jaar. De voorwaarden tot dit akkoord worden gepreciseerd in een overeenkomst tussen de EBRD en RusVinyl waarvan de ondertekening gepland is in de herfst van dit jaar.