Dat had natuurlijk te maken met de sterke prestatie van Solvay, dat meer dan 5% hoger sloot na de aankondiging van de PVC-deal met INEOS. Deze wordt door de analisten als een goede zaak beschouwd, hoewel beide bedrijven natuurlijk nog toesteming moeten krijgen voor de samenwerking.

De meeste vandaag bekendgemaakte bedrijfsresultaten werden door de beleggers goed onthaald. Dat gold onder andere voor de cijfers van Société Générale, Commerzbank en Allianz. Alstom kreeg een flink pak voor de broek na het terugschroeven van de prognoses.

Dat had natuurlijk te maken met de sterke prestatie van Solvay, dat meer dan 5% hoger sloot na de aankondiging van de PVC-deal met INEOS. Deze wordt door de analisten als een goede zaak beschouwd, hoewel beide bedrijven natuurlijk nog toesteming moeten krijgen voor de samenwerking. De meeste vandaag bekendgemaakte bedrijfsresultaten werden door de beleggers goed onthaald. Dat gold onder andere voor de cijfers van Société Générale, Commerzbank en Allianz. Alstom kreeg een flink pak voor de broek na het terugschroeven van de prognoses.