Deze financiering zal de ontwikkeling versnellen van de technologie van Plextronics en de levering van zijn innovatieve producten aan een groeiend aantal klanten over de hele wereld. Solvay is de grootste minderheidsaandeelhouder van Plextronics.

Gedrukte elektronica is een opkomende technologie die gebruik maakt van nieuwe organische materialen toegepast in bestaande druktechnologie voor de aanmaak op industriële schaal van elektronische apparatuur met een ruim gamma vormen, waaronder dunne, plooibare substraten waarvan de fabricage weinig kost.

Plextronics legt zich toe op materialen op basis van polymeren en technologieën voor essentiële toepassingen van gedrukte elektronica zoals organische lichtemitterende diodes (OLED), specifieke OLED-displays en verlichting, maar ook organische foto-elektrische cellen.

Deze financiering zal de ontwikkeling versnellen van de technologie van Plextronics en de levering van zijn innovatieve producten aan een groeiend aantal klanten over de hele wereld. Solvay is de grootste minderheidsaandeelhouder van Plextronics. Gedrukte elektronica is een opkomende technologie die gebruik maakt van nieuwe organische materialen toegepast in bestaande druktechnologie voor de aanmaak op industriële schaal van elektronische apparatuur met een ruim gamma vormen, waaronder dunne, plooibare substraten waarvan de fabricage weinig kost. Plextronics legt zich toe op materialen op basis van polymeren en technologieën voor essentiële toepassingen van gedrukte elektronica zoals organische lichtemitterende diodes (OLED), specifieke OLED-displays en verlichting, maar ook organische foto-elektrische cellen.