Plextronics ontwikkelt en commercialiseert technologie op basis van polymeren voor gedrukte elektronica zoals verlichting en schermen op basis van organische lichtemitterende diodes (OLED), organische foto-elektrische zonnecellen en slimme RFID-etiketten.

Met zijn investering van 12 miljoen USD wordt Solvay de grootste minderheidsaandeelhouder in de onderneming met hoofdzetel in Pittsburgh, Pennsylvania.

De kapitaalverhoging geeft Plextronics bijkomende financiële middelen om zijn ontwikkeling en groeistrategie in gedrukte elektronica voort te zetten.

Het gaat om een opkomende industrie die zijn voordeel haalt uit het gebruik van drukperstechnologie om elektronische apparaten te maken met een ruimer aanbod van vormen en dragers, waar onder ook dunne, plooibare materialen.

Plextronics ontwikkelt en commercialiseert technologie op basis van polymeren voor gedrukte elektronica zoals verlichting en schermen op basis van organische lichtemitterende diodes (OLED), organische foto-elektrische zonnecellen en slimme RFID-etiketten. Met zijn investering van 12 miljoen USD wordt Solvay de grootste minderheidsaandeelhouder in de onderneming met hoofdzetel in Pittsburgh, Pennsylvania. De kapitaalverhoging geeft Plextronics bijkomende financiële middelen om zijn ontwikkeling en groeistrategie in gedrukte elektronica voort te zetten. Het gaat om een opkomende industrie die zijn voordeel haalt uit het gebruik van drukperstechnologie om elektronische apparaten te maken met een ruimer aanbod van vormen en dragers, waar onder ook dunne, plooibare materialen.