De netto-omzet van Solvay bedroeg in het tweede kwartaal € 2 640 mln, of een stijging van 2% ten opzichte van vorig jaar. Volumes waren 3% hoger, wisselkoersverschillen hadden een negatieve impact van 4%, perimeterwijzigingen hadden een positieve impact van 3%, en prijzen bleven stabiel.

REBITDA bedroeg € 485 mln, een stijging van 10% ten opzichte van vorig jaar, als gevolg van volumegroei, zowel organisch als extern, en een aanhoudend sterk resultaat van de uitmuntendheidsmaatregelen.

Ongunstige wisselkoersen en eenmalige posten bleven op het resultaat wegen met een negatieve impact van € 60 mln. De REBITDA-marge groeide tot 18,4% van de netto-omzet, 140 basispunten meer dan vorig jaar.

De netto-omzet van Solvay bedroeg in het tweede kwartaal € 2 640 mln, of een stijging van 2% ten opzichte van vorig jaar. Volumes waren 3% hoger, wisselkoersverschillen hadden een negatieve impact van 4%, perimeterwijzigingen hadden een positieve impact van 3%, en prijzen bleven stabiel. REBITDA bedroeg € 485 mln, een stijging van 10% ten opzichte van vorig jaar, als gevolg van volumegroei, zowel organisch als extern, en een aanhoudend sterk resultaat van de uitmuntendheidsmaatregelen. Ongunstige wisselkoersen en eenmalige posten bleven op het resultaat wegen met een negatieve impact van € 60 mln. De REBITDA-marge groeide tot 18,4% van de netto-omzet, 140 basispunten meer dan vorig jaar.