F1EC is een toevoegsel voor de elektrolyt in lithiumionbatterijen, dat de veiligheid, levensduur en vermogen van dergelijke batterijen verhoogt.

De nieuwe fabriek gaat werken voor de markten in het Verre Oosten waar de vraag naar producten die gebruikt worden in lithiumionbatterijen almaar toeneemt.

"Door de ontwikkeling van nieuwe additieven voor lithiumionbatterijen toont Solvay zijn kennis en zijn vaste wil om producenten van batterijen en auto's te ondersteunen bij hun inspanningen om steeds betere hybride en elektrische auto's te bouwen," verklaart Bernd Wilkes, algemeen directeur van de Strategic Business Unit Fluor van Solvay. "De bouw van de F1EC-fabriek past perfect in onze strategie van duurzame ontwikkeling in nieuwe energietoepassingen en in groeimarkten", vult Wilkes aan.

F1EC is een toevoegsel voor de elektrolyt in lithiumionbatterijen, dat de veiligheid, levensduur en vermogen van dergelijke batterijen verhoogt. De nieuwe fabriek gaat werken voor de markten in het Verre Oosten waar de vraag naar producten die gebruikt worden in lithiumionbatterijen almaar toeneemt. "Door de ontwikkeling van nieuwe additieven voor lithiumionbatterijen toont Solvay zijn kennis en zijn vaste wil om producenten van batterijen en auto's te ondersteunen bij hun inspanningen om steeds betere hybride en elektrische auto's te bouwen," verklaart Bernd Wilkes, algemeen directeur van de Strategic Business Unit Fluor van Solvay. "De bouw van de F1EC-fabriek past perfect in onze strategie van duurzame ontwikkeling in nieuwe energietoepassingen en in groeimarkten", vult Wilkes aan.