Iridos had zich gespecialiseerd in de commercialisering en verkoop van pigmentpasta's die gebruikt worden in dunnefilmtransistoren voor vloeibaarkristalschermen (TFT-LCD) en organische lichtemitterende diodes (OLED's) van de volgende generatie.

Iridos staat behalve voor marketing en verkoop voortaan ook in voor Onderzoek & Ontwikkeling en productie. Sinds de stichting van het bedrijf in 2009 waren O&O en productie van pigmenten en pasta's in de handen van respectievelijk Solvay en Nepes gebleven.

De aanmaak van de producten berust op een grondige kennis van nanotechnologie.

De productieve inbreng van Solvay en Nepes in Iridos zal oplopen tot 20 miljard Zuid-Koreaanse won (ongeveer 12 miljoen EUR) over de periode 2009-2011.

De productiefaciliteiten van Iridos zullen bestaan uit een gloednieuwe fabriek op de site van Solvay in Onsan, Zuid-Korea, voor de productie van pigmenten, en de fabriek van Nepes in Ochang, Zuid-Korea, voor de productie van pasta's. Deze wordt opgewaardeerd en uitgebreid.

Over de hele wereld is de markt voor TFT-LCD pigmentpasta's goed voor ongeveer 300 miljard KRW (200 miljoen EUR). Tot de oprichting van Iridos werden ze uitsluitend door Japanse bedrijven geleverd. Iridos geeft de producenten van TFT-LCD-schermen en OLED's de kans gebruik te maken van de in Korea door Nepes en Solvay ontwikkelde technologie.

Iridos had zich gespecialiseerd in de commercialisering en verkoop van pigmentpasta's die gebruikt worden in dunnefilmtransistoren voor vloeibaarkristalschermen (TFT-LCD) en organische lichtemitterende diodes (OLED's) van de volgende generatie. Iridos staat behalve voor marketing en verkoop voortaan ook in voor Onderzoek & Ontwikkeling en productie. Sinds de stichting van het bedrijf in 2009 waren O&O en productie van pigmenten en pasta's in de handen van respectievelijk Solvay en Nepes gebleven. De aanmaak van de producten berust op een grondige kennis van nanotechnologie. De productieve inbreng van Solvay en Nepes in Iridos zal oplopen tot 20 miljard Zuid-Koreaanse won (ongeveer 12 miljoen EUR) over de periode 2009-2011. De productiefaciliteiten van Iridos zullen bestaan uit een gloednieuwe fabriek op de site van Solvay in Onsan, Zuid-Korea, voor de productie van pigmenten, en de fabriek van Nepes in Ochang, Zuid-Korea, voor de productie van pasta's. Deze wordt opgewaardeerd en uitgebreid. Over de hele wereld is de markt voor TFT-LCD pigmentpasta's goed voor ongeveer 300 miljard KRW (200 miljoen EUR). Tot de oprichting van Iridos werden ze uitsluitend door Japanse bedrijven geleverd. Iridos geeft de producenten van TFT-LCD-schermen en OLED's de kans gebruik te maken van de in Korea door Nepes en Solvay ontwikkelde technologie.