DJSI is de toonaangevende, niet-financiële mondiale index voor de efficiëntste ondernemingen op het gebied van sociale en leefmilieuverantwoordelijkheid.

Elk jaar volgt DJSI Europe van nabij de prestaties van 2.500 bedrijven met 's werelds hoogste marktkapitalisatie, door middel van een vragenlijst gericht op een specifieke industriële sector.

Enkel de 10% meest efficiënte bedrijven worden geselecteerd. Van de 86 chemische bedrijven die bij de beoordeling werden betrokken, zijn er 23 opgenomen in de diverse zonale indexen van de DJSI (Europa, Noord-Amerika en het Verre Oosten).

Solvay maakt nu deel uit van de index voor de zone Europa. De DJSI waardeerde in Solvay vooral zijn prestaties voor wat betreft het leefmilieubeleid en managementsysteem, het productbeheer en innovatiebeleid.

DJSI is de toonaangevende, niet-financiële mondiale index voor de efficiëntste ondernemingen op het gebied van sociale en leefmilieuverantwoordelijkheid. Elk jaar volgt DJSI Europe van nabij de prestaties van 2.500 bedrijven met 's werelds hoogste marktkapitalisatie, door middel van een vragenlijst gericht op een specifieke industriële sector. Enkel de 10% meest efficiënte bedrijven worden geselecteerd. Van de 86 chemische bedrijven die bij de beoordeling werden betrokken, zijn er 23 opgenomen in de diverse zonale indexen van de DJSI (Europa, Noord-Amerika en het Verre Oosten). Solvay maakt nu deel uit van de index voor de zone Europa. De DJSI waardeerde in Solvay vooral zijn prestaties voor wat betreft het leefmilieubeleid en managementsysteem, het productbeheer en innovatiebeleid.