De Brusselse beurs pakte een winst van ruim een half procent, waarbij de index een nieuw stuk weg in de richting van de kaap van 2600 aflegde.

Nyrstar, Befimmo en Delhaize doken in het rood, terwijl aan de pluszijde vooral KBC en Solvay stevig voor de dag kwamen.

Op het vlak van bedrijfsresultaten was het een relatief rustige dag, met geen grote namen op de agenda. Ook volgende week breekt de stroom nog niet op volle hevigheid door. Maandag zijn er cijfers van Colruyt, dinsdag is Philips aan de beurt en woensdag kijken we uit naar de resultaten van Unibail-Rodamco.

De Brusselse beurs pakte een winst van ruim een half procent, waarbij de index een nieuw stuk weg in de richting van de kaap van 2600 aflegde. Nyrstar, Befimmo en Delhaize doken in het rood, terwijl aan de pluszijde vooral KBC en Solvay stevig voor de dag kwamen. Op het vlak van bedrijfsresultaten was het een relatief rustige dag, met geen grote namen op de agenda. Ook volgende week breekt de stroom nog niet op volle hevigheid door. Maandag zijn er cijfers van Colruyt, dinsdag is Philips aan de beurt en woensdag kijken we uit naar de resultaten van Unibail-Rodamco.