Het voorgestelde remediepakket dat vorige week werd ingediend bij de Europese Commissie, omvat de verkoop van de pvc fabrieken te Schkopau (Duitsland), Beek (Nederland), Mazingarbe (Frankrijk) tezamen met de chloor-alkali, EDC en MVC eenheden te Tessenderlo (België).

Al deze eenheden zijn in bezit van INEOS en zijn strategisch belangrijk binnen de Europese chemische sector. Zij zijn in staat om te wedijveren als succesvolle alleenstaande eenheden als eigendom van een derde partij.

De Europese Commissie zal nu dit remediepakket evalueren samen met verder marktonderzoek dat het zou willen verrichten vóór een definitief besluit te nemen.

Het voorgestelde remediepakket dat vorige week werd ingediend bij de Europese Commissie, omvat de verkoop van de pvc fabrieken te Schkopau (Duitsland), Beek (Nederland), Mazingarbe (Frankrijk) tezamen met de chloor-alkali, EDC en MVC eenheden te Tessenderlo (België). Al deze eenheden zijn in bezit van INEOS en zijn strategisch belangrijk binnen de Europese chemische sector. Zij zijn in staat om te wedijveren als succesvolle alleenstaande eenheden als eigendom van een derde partij. De Europese Commissie zal nu dit remediepakket evalueren samen met verder marktonderzoek dat het zou willen verrichten vóór een definitief besluit te nemen.