Wereldwijd valt volgens professor Stefan Duchateau op de beurzen de dispersie in de ontwikkeling op tussen diverse regio's. Dit is vanzelfsprekend niet zonder belang voor de conclusies inzake de fundamentele waardering van aandelenmarkten.

Opvallend hierbij is de bijzonder robuuste prestatie van Duitsland ( ook op dit vlak ... ) over de laatste 10 jaar, waarmee onze oosterburen zelfs de gezamenlijke emerging markets het nakijken wisten te geven ( ook op dit vlak ... ).

Toch zijn de recordniveaus van 2007 nog niet bereikt, in tegenstelling tot de VSA. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Wereldwijd valt volgens professor Stefan Duchateau op de beurzen de dispersie in de ontwikkeling op tussen diverse regio's. Dit is vanzelfsprekend niet zonder belang voor de conclusies inzake de fundamentele waardering van aandelenmarkten. Opvallend hierbij is de bijzonder robuuste prestatie van Duitsland ( ook op dit vlak ... ) over de laatste 10 jaar, waarmee onze oosterburen zelfs de gezamenlijke emerging markets het nakijken wisten te geven ( ook op dit vlak ... ). Toch zijn de recordniveaus van 2007 nog niet bereikt, in tegenstelling tot de VSA. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.