Inmiddels blijft die koers dicht bij de piek aanleunen, wat laat vermoeden dat nog hogere koersen mogelijk zijn. Dat is ook de mening van de analisten van Morgan Stanley, die het aandeel hebben aangeduid als één van hun voorkeuraandelen voor het beursjaar 2013.

Volgens het analistenteam van Morgan Stanley kan het bereiken van de objectieven van het bedrijf voor de middellange termijn in de sector European Chemicals extra opwaarts potentieel aanboren. Het advies Overweight voor het aandeel wordt daarom gehandhaafd.

Inmiddels blijft die koers dicht bij de piek aanleunen, wat laat vermoeden dat nog hogere koersen mogelijk zijn. Dat is ook de mening van de analisten van Morgan Stanley, die het aandeel hebben aangeduid als één van hun voorkeuraandelen voor het beursjaar 2013. Volgens het analistenteam van Morgan Stanley kan het bereiken van de objectieven van het bedrijf voor de middellange termijn in de sector European Chemicals extra opwaarts potentieel aanboren. Het advies Overweight voor het aandeel wordt daarom gehandhaafd.