De opstart van de fabriek wordt verwacht in het laatste kwartaal van 2012. De fabriek zal tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar deze speciale polymeren in China en vergt een investering van 21 miljoen EUR.

De fabriek voor compounds zal aan de snel groeiende markten in China voor elektronica, auto's, consumentengoederen en industriële toepassingen leveren en zal in een eerste fase compounds van Amodel® polyftalamide (PPA), Ixef® polyarylamide (PARA) en Kalix® (gewijzigde PARA) produceren.

De fabriek wordt gemakkelijk aanpasbaar met het oog op verdere expansie, zowel in totale capaciteit als naar andere zeer performante en gefluorideerde polymeren.

De opstart van de fabriek wordt verwacht in het laatste kwartaal van 2012. De fabriek zal tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar deze speciale polymeren in China en vergt een investering van 21 miljoen EUR. De fabriek voor compounds zal aan de snel groeiende markten in China voor elektronica, auto's, consumentengoederen en industriële toepassingen leveren en zal in een eerste fase compounds van Amodel® polyftalamide (PPA), Ixef® polyarylamide (PARA) en Kalix® (gewijzigde PARA) produceren. De fabriek wordt gemakkelijk aanpasbaar met het oog op verdere expansie, zowel in totale capaciteit als naar andere zeer performante en gefluorideerde polymeren.