Guarbonen -die vooral in India geteeld worden- houden water zeer goed bij en hebben visceuze eigenschappen waardoor ze een uitstekende biogebaseerde oplossing bieden voor toepassingen in de olie- en gaswinning, haarverzorging en formuleringen voor de agrochemie om het wegstuiven van sproeimiddelen tegen te gaan.

"Deze uitbreidingsprojecten zijn een belangrijke stap in de uitvoering van ons groeiproject voor 2016," verklaarde Emmanuel Butstraen, voorzitter van Solvay Novecare. "Ze versterken onze positie als wereldleider en komen tegemoet aan de noden van onze klanten op het gebied van groei en innovatie."

De uitgebreide guarderivatenfabriek in Vernon, Texas (VS) zal Solvay's klanten bevoorraden in de dynamische olie- en gasmarkt in Noord-Amerika.

De verhoogde capaciteit van de fabriek in Zhangjiagang, provincie Jiangsu (China) zal de klanten in de verzorgingsproductensector helpen de regionale vraag naar gesofisticeerde haarverzorgingsproducten te volgen.

Met zijn derde fabriek in Melle (Frankrijk), is Solvay de enige guarderivatenleverancier met productiesites in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Guarbonen -die vooral in India geteeld worden- houden water zeer goed bij en hebben visceuze eigenschappen waardoor ze een uitstekende biogebaseerde oplossing bieden voor toepassingen in de olie- en gaswinning, haarverzorging en formuleringen voor de agrochemie om het wegstuiven van sproeimiddelen tegen te gaan. "Deze uitbreidingsprojecten zijn een belangrijke stap in de uitvoering van ons groeiproject voor 2016," verklaarde Emmanuel Butstraen, voorzitter van Solvay Novecare. "Ze versterken onze positie als wereldleider en komen tegemoet aan de noden van onze klanten op het gebied van groei en innovatie." De uitgebreide guarderivatenfabriek in Vernon, Texas (VS) zal Solvay's klanten bevoorraden in de dynamische olie- en gasmarkt in Noord-Amerika. De verhoogde capaciteit van de fabriek in Zhangjiagang, provincie Jiangsu (China) zal de klanten in de verzorgingsproductensector helpen de regionale vraag naar gesofisticeerde haarverzorgingsproducten te volgen. Met zijn derde fabriek in Melle (Frankrijk), is Solvay de enige guarderivatenleverancier met productiesites in Noord-Amerika, Europa en Azië.