Deze productie-eenheid zal oppervlakte-actieve chemicaliën gaan ontwikkelen en produceren voor de afnemers van producten voor huisonderhoud en persoonlijke verzorging in Centraal- en Oost-Europa.

De fabriek gaat gespecialiseerde surfactanten produceren die de prestaties verbeteren van middelen voor schoonmaak, verspreiding, vochtinbrenging, het aanbrengen van textuur en dergelijke.

Volgens de planning moet de fabriek tegen het eerste kwartaal van 2014 operationeel zijn. Al van bij de opstart levert dit de bestaande industriezone in Genthin ruim 30 nieuwe banen op.

Deze productie-eenheid zal oppervlakte-actieve chemicaliën gaan ontwikkelen en produceren voor de afnemers van producten voor huisonderhoud en persoonlijke verzorging in Centraal- en Oost-Europa. De fabriek gaat gespecialiseerde surfactanten produceren die de prestaties verbeteren van middelen voor schoonmaak, verspreiding, vochtinbrenging, het aanbrengen van textuur en dergelijke. Volgens de planning moet de fabriek tegen het eerste kwartaal van 2014 operationeel zijn. Al van bij de opstart levert dit de bestaande industriezone in Genthin ruim 30 nieuwe banen op.