Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay, heeft vandaag de Franse president François Hollande en de Franse minister van werkgelegenheid, beroepsopleiding en sociaal overleg Michel Sapin ontvangen in het onderzoekslaboratorium van de Groep in Aubervilliers, nabij Parijs.

De president en de minister verleenden bij die gelegenheid hun steun aan het eerste akkoord voor het generatiecontract dat Solvay ondertekende met de Franse vakbonden CFDT en CFE-CGC. De koers van Solvay noteert momenteel lichtjes in de plus, waarbij het verlies van gisteren dus slechts heel fractioneel kan worden goedgemaakt.

Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay, heeft vandaag de Franse president François Hollande en de Franse minister van werkgelegenheid, beroepsopleiding en sociaal overleg Michel Sapin ontvangen in het onderzoekslaboratorium van de Groep in Aubervilliers, nabij Parijs. De president en de minister verleenden bij die gelegenheid hun steun aan het eerste akkoord voor het generatiecontract dat Solvay ondertekende met de Franse vakbonden CFDT en CFE-CGC. De koers van Solvay noteert momenteel lichtjes in de plus, waarbij het verlies van gisteren dus slechts heel fractioneel kan worden goedgemaakt.