Op de weekgrafiek zien we volgens Van Herck dat de koers zich nog steeds in een stijgende trend bevindt : de stijgende steunlijn verbindt de bodems van 2012 en 2013 met elkaar. Zolang de koers hierboven blijft, verwacht Van Herck nog steeds een hertest van de historische top van 2007 op 124,40 euro.

Een neerwaartse doorbraak door de steunlijn lijkt niettemin wel tot de mogelijkheden te behoren. Maar dit zou het haussescenario niet in gevaar brengen. De reden voor deze visie vindt Van Herck op de daggrafiek terug. Daar lijkt een horizontaal consolidatiescenario tussen 98 en 120 euro te ontstaan.

M.a.w zolang de koers niet uit deze band tuimelt, kan er nog steeds in Solvay ingestapt worden voor een verwachte stijging richting 124 euro.

Een uitbraak aan de onderkant van de trading range moet als een verkoopsignaal geïnterpreteerd worden. Voorlopig heeft Van Herck echter nog een koopadvies.

Op de weekgrafiek zien we volgens Van Herck dat de koers zich nog steeds in een stijgende trend bevindt : de stijgende steunlijn verbindt de bodems van 2012 en 2013 met elkaar. Zolang de koers hierboven blijft, verwacht Van Herck nog steeds een hertest van de historische top van 2007 op 124,40 euro. Een neerwaartse doorbraak door de steunlijn lijkt niettemin wel tot de mogelijkheden te behoren. Maar dit zou het haussescenario niet in gevaar brengen. De reden voor deze visie vindt Van Herck op de daggrafiek terug. Daar lijkt een horizontaal consolidatiescenario tussen 98 en 120 euro te ontstaan. M.a.w zolang de koers niet uit deze band tuimelt, kan er nog steeds in Solvay ingestapt worden voor een verwachte stijging richting 124 euro. Een uitbraak aan de onderkant van de trading range moet als een verkoopsignaal geïnterpreteerd worden. Voorlopig heeft Van Herck echter nog een koopadvies.