De Solvay-groep hield goed stand tegen de mondiale economische crisis van de voorbije maanden dankzij de diversificatie van zijn activiteiten, een strikt financieel beleid en de maatregelen voor de versterking van de concurrentiekracht: dynamisch beheer van de behoefte aan bedrijfskapitaal, strenge beheersing van de kosten, tijdelijke vermindering van de aanmaak van sommige producten en tijdige, gerichte herstructureringen.

Deze maatregelen worden volgehouden en het investeringsbudget voor 2009 is aanzienlijk beperkt om financieel gezond te blijven en tegelijk op een selectieve wijze de strategie van duurzame en winstgevende groei te kunnen uitvoeren.

Solvay blijft erop vertrouwen dat de Groep de huidige crisis kan door komen met behoud van zijn waarden en stevige basis en klaar zal zijn voor de herneming.

De Solvay-groep hield goed stand tegen de mondiale economische crisis van de voorbije maanden dankzij de diversificatie van zijn activiteiten, een strikt financieel beleid en de maatregelen voor de versterking van de concurrentiekracht: dynamisch beheer van de behoefte aan bedrijfskapitaal, strenge beheersing van de kosten, tijdelijke vermindering van de aanmaak van sommige producten en tijdige, gerichte herstructureringen. Deze maatregelen worden volgehouden en het investeringsbudget voor 2009 is aanzienlijk beperkt om financieel gezond te blijven en tegelijk op een selectieve wijze de strategie van duurzame en winstgevende groei te kunnen uitvoeren. Solvay blijft erop vertrouwen dat de Groep de huidige crisis kan door komen met behoud van zijn waarden en stevige basis en klaar zal zijn voor de herneming.