De veiling van Franse staatsobligaties was een relatief succes, maar deze week moeten nog twee belangrijke hinderpalen worden overwonnen. Donderdag veilt Spanje langlopende staatsobligaties, terwijl anderzijds er nog altijd geen oplossing voor Griekenland is bedacht.

De Brusselse beurs presteerde zwakker dan de meeste andere beurzen, de BEL 20 kon slechts een winst van minder dan een kwart procent vasthouden. Het trio Solvay, Befimmo en Delhaize presteerde zwak, terwijl AB-InBev de wind volop in de zeilen voelde blazen.

De veiling van Franse staatsobligaties was een relatief succes, maar deze week moeten nog twee belangrijke hinderpalen worden overwonnen. Donderdag veilt Spanje langlopende staatsobligaties, terwijl anderzijds er nog altijd geen oplossing voor Griekenland is bedacht. De Brusselse beurs presteerde zwakker dan de meeste andere beurzen, de BEL 20 kon slechts een winst van minder dan een kwart procent vasthouden. Het trio Solvay, Befimmo en Delhaize presteerde zwak, terwijl AB-InBev de wind volop in de zeilen voelde blazen.