Voor heel 2013 kwam de vrije kasstroom, exclusief acquisities, uit op USD 11,3 miljard. Dat is iets minder dan onze verwachting van USD 14,2 miljard.

Ondanks een licht opwaartse aanpassing van de schatting voor de intrinsieke waarde van het aandeel tot USD 925 dollar, vind ABN Amro de aandelen nu toch iets overgewaardeerd.

Het is wel belangrijk om te melden dat we in Google nog steeds een kandidaat zien die de concurrentie op afstand kan houden. Ook vindt ABN Amro het aandeel aantrekkelijker dan sectorgenoten zoals Facebook.

Voor heel 2013 kwam de vrije kasstroom, exclusief acquisities, uit op USD 11,3 miljard. Dat is iets minder dan onze verwachting van USD 14,2 miljard. Ondanks een licht opwaartse aanpassing van de schatting voor de intrinsieke waarde van het aandeel tot USD 925 dollar, vind ABN Amro de aandelen nu toch iets overgewaardeerd. Het is wel belangrijk om te melden dat we in Google nog steeds een kandidaat zien die de concurrentie op afstand kan houden. Ook vindt ABN Amro het aandeel aantrekkelijker dan sectorgenoten zoals Facebook.