De stijging van de beurskoersen laat vermoeden dat we in de beste van alle mogelijke werelden leven, maar dat is dus geenszins het geval. De Amerikaanse economie is op weg naar nergens en dat is de fout van niemand anders dan van de FED en dan op de eerste plaats van haar ex-president Ben Bernanke.

Het socialisme heeft volgens Paul gefaald in een economie die op illusies is gebouwd. In de visie van Paul is de vrije hand verdwenen uit de Amerikaanse economie en dat is iets wat vreselijk wordt gemist. In plaats daarvan is de zogenaamde wijsheid van een paar FED-mensen gekomen en die zullen de VS regelrecht naar de afgrond leiden.

De stijging van de beurskoersen laat vermoeden dat we in de beste van alle mogelijke werelden leven, maar dat is dus geenszins het geval. De Amerikaanse economie is op weg naar nergens en dat is de fout van niemand anders dan van de FED en dan op de eerste plaats van haar ex-president Ben Bernanke. Het socialisme heeft volgens Paul gefaald in een economie die op illusies is gebouwd. In de visie van Paul is de vrije hand verdwenen uit de Amerikaanse economie en dat is iets wat vreselijk wordt gemist. In plaats daarvan is de zogenaamde wijsheid van een paar FED-mensen gekomen en die zullen de VS regelrecht naar de afgrond leiden.