De vraag naar de aandelen was groot: volgens Inclusio werd er 'aanzienlijk overingeschreven'. De beurswaarde van de vastgoedspeler bedraagt nu 153,8 miljoen euro.

Inclusio is eigenaar van 49 sites (waarvan 7 in ontwikkeling), bestaande uit 62 gebouwen met in totaal 898 woningen, sociale infrastructuur (een school, een kantoor, een opvangcentrum voor asielzoekers en een kleuterschool) en enkele commerciële eenheden. Eind augustus bedroeg de reële waarde van de vastgoedportefeuille 141 miljoen euro.

De vraag naar de aandelen was groot: volgens Inclusio werd er 'aanzienlijk overingeschreven'. De beurswaarde van de vastgoedspeler bedraagt nu 153,8 miljoen euro. Inclusio is eigenaar van 49 sites (waarvan 7 in ontwikkeling), bestaande uit 62 gebouwen met in totaal 898 woningen, sociale infrastructuur (een school, een kantoor, een opvangcentrum voor asielzoekers en een kleuterschool) en enkele commerciële eenheden. Eind augustus bedroeg de reële waarde van de vastgoedportefeuille 141 miljoen euro.