Maar Facebook was geen alleenstaand geval, ook de sectorgenoten gingen zwaar slagzij maken. De Social Media ETF heeft vanaf de recente piek bijna 20% van zijn waarde verloren, waarbij de koers van dit beleggingsfonds op sommige dagen met procenten tegelijk daalde.

De verliezen in de biotechnologie zijn van een gelijkaardige orde. De grote biotech ETF is vanaf de piek met bijna 15% gedaald. Volgens sommige analisten is het bijzonder verontrustend dat de hoogvliegers uit de afgelopen weken het nu massaal laten afweten, het kan de voorbode zijn van nog meer onheil.

Maar Facebook was geen alleenstaand geval, ook de sectorgenoten gingen zwaar slagzij maken. De Social Media ETF heeft vanaf de recente piek bijna 20% van zijn waarde verloren, waarbij de koers van dit beleggingsfonds op sommige dagen met procenten tegelijk daalde. De verliezen in de biotechnologie zijn van een gelijkaardige orde. De grote biotech ETF is vanaf de piek met bijna 15% gedaald. Volgens sommige analisten is het bijzonder verontrustend dat de hoogvliegers uit de afgelopen weken het nu massaal laten afweten, het kan de voorbode zijn van nog meer onheil.