2013 was tot dusver geen goed jaar voor het goud, de goudprijs noteert momenteel ongeveer 4% lager, waar vorig jaar in de eerste zeven weken van het jaar nog een stijging met ongeveer 10% werd opgetekend. Een sneeuwbaleffect dreigt de goudprijs nog verder naar omlaag te duwen.

De goudkevers krabben zich met de handen in het haar en vragen zich hemelsnaam af waarom de goudprijs zo sterk is gedaald.

Blijkbaar is daar geen echte reden voor beschikbaar, alleen ontbreekt een katalysator die de goudprijs in de huidige omstandigheden opnieuw hoger kan duwen.

2013 was tot dusver geen goed jaar voor het goud, de goudprijs noteert momenteel ongeveer 4% lager, waar vorig jaar in de eerste zeven weken van het jaar nog een stijging met ongeveer 10% werd opgetekend. Een sneeuwbaleffect dreigt de goudprijs nog verder naar omlaag te duwen. De goudkevers krabben zich met de handen in het haar en vragen zich hemelsnaam af waarom de goudprijs zo sterk is gedaald. Blijkbaar is daar geen echte reden voor beschikbaar, alleen ontbreekt een katalysator die de goudprijs in de huidige omstandigheden opnieuw hoger kan duwen.