Het was vooral opvallend dat een aantal uitblinkers uit de afgelopen zoals Facebook, Twitter, Tesla Motors enzovoort in het hoekje zaten waar de slagen vallen. Deze evolutie moet gezien worden tegen de achtergrond van de vrees voor een op komst zijnde zware correctie.

Het slimme geld, zeg maar de Smart Money, heeft vorige week eveneens bloedige verliezen geleden, er was sprake van het grootste verlies op weekbasis sinds 2001. Dat betekent dat ook de professionele beleggers zoals hedge funds ditmaal compleet verrast werden door de afmetingen die de correctie heeft aangenomen.

Het was vooral opvallend dat een aantal uitblinkers uit de afgelopen zoals Facebook, Twitter, Tesla Motors enzovoort in het hoekje zaten waar de slagen vallen. Deze evolutie moet gezien worden tegen de achtergrond van de vrees voor een op komst zijnde zware correctie. Het slimme geld, zeg maar de Smart Money, heeft vorige week eveneens bloedige verliezen geleden, er was sprake van het grootste verlies op weekbasis sinds 2001. Dat betekent dat ook de professionele beleggers zoals hedge funds ditmaal compleet verrast werden door de afmetingen die de correctie heeft aangenomen.