Analisten spreken van een schizofrene situatie op de markt die echter niet lang kan blijven duren. Terwijl de Russell 2000 index zich in een berenmarkt bevindt, blijft de opwaartse trend bij andere beursindices nog altijd gaaf. Maar het spreekt voor zichzelf dat deze situatie niet eeuwig kan blijven duren.

De small caps tonen aan welke richting Wall Street zal inslaan. Maar liefst 697 van de 2000 aandelen opgenomen in de Russell 2000 index zijn met 20% over meer gedaald. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens de andere Amerikaanse beursindices het voorbeeld van de Russell 2000 index zullen volgen.

Analisten spreken van een schizofrene situatie op de markt die echter niet lang kan blijven duren. Terwijl de Russell 2000 index zich in een berenmarkt bevindt, blijft de opwaartse trend bij andere beursindices nog altijd gaaf. Maar het spreekt voor zichzelf dat deze situatie niet eeuwig kan blijven duren. De small caps tonen aan welke richting Wall Street zal inslaan. Maar liefst 697 van de 2000 aandelen opgenomen in de Russell 2000 index zijn met 20% over meer gedaald. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens de andere Amerikaanse beursindices het voorbeeld van de Russell 2000 index zullen volgen.