De small caps op Wall Street beleefden slechtste week in bijna twee jaar, met verliezen over gans de linie. Bovendien werden er ook op de markt voor ipo's bloed op de vloer opgemerkt. De ipo van King, de eigenaar van het merk Candy Crush ging compleet de mist in.

Het was bovendien opvallend hoe vooral de Nasdaq systematisch een underperformance afleverde op de beurs van Wall Street. Sommige analisten spreken van een trendbreuk op de beurs van Wall Street, in de komende weken zal het duidelijk worden of dit inderdaad het geval is.

De small caps op Wall Street beleefden slechtste week in bijna twee jaar, met verliezen over gans de linie. Bovendien werden er ook op de markt voor ipo's bloed op de vloer opgemerkt. De ipo van King, de eigenaar van het merk Candy Crush ging compleet de mist in. Het was bovendien opvallend hoe vooral de Nasdaq systematisch een underperformance afleverde op de beurs van Wall Street. Sommige analisten spreken van een trendbreuk op de beurs van Wall Street, in de komende weken zal het duidelijk worden of dit inderdaad het geval is.