Voorlopig houden de belangrijkste indices weliswaar stand, maar onderhuids broeit er toch wel iets. De small-caps geven aan dat beurs van Wall Street rijp is voor een correctie, want bijna op kousenvoeten zijn die small caps in een berenmarkt verzeild geraakt.

De vraag is nu wat de trigger kan worden voor een algemene correctie op de markt. Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten zit er grotendeels op, dus vanuit die hoek dreigt voorlopig geen gevaar. Mogelijk kunnen tegenvallende macro-economische indicatoren de correctie op gang brengt.

Voorlopig houden de belangrijkste indices weliswaar stand, maar onderhuids broeit er toch wel iets. De small-caps geven aan dat beurs van Wall Street rijp is voor een correctie, want bijna op kousenvoeten zijn die small caps in een berenmarkt verzeild geraakt. De vraag is nu wat de trigger kan worden voor een algemene correctie op de markt. Het resultatenseizoen in de Verenigde Staten zit er grotendeels op, dus vanuit die hoek dreigt voorlopig geen gevaar. Mogelijk kunnen tegenvallende macro-economische indicatoren de correctie op gang brengt.