Jan De Kerpel van KBC Securities wijst in dat verband op het feit dat ThromboGenics het meest geshorte aandeel is in België, meer dan 10% van de uitstaande aandelen zijn geshort. Het vanmorgen bekendgemaakte nieuws was in de ogen van De Kerpel zonder enige twijfel goed nieuws.

De conclusie die uit zijn rapport kan worden getrokken is duidelijk: het sluiten van de short-posities kan de koers van ThromboGenics hoger duwen. De Kerpel heeft zijn advies voor het aandeel opgetrokken van opbouwen naar kopen, met een koersdoel van 33 euro.

Jan De Kerpel van KBC Securities wijst in dat verband op het feit dat ThromboGenics het meest geshorte aandeel is in België, meer dan 10% van de uitstaande aandelen zijn geshort. Het vanmorgen bekendgemaakte nieuws was in de ogen van De Kerpel zonder enige twijfel goed nieuws. De conclusie die uit zijn rapport kan worden getrokken is duidelijk: het sluiten van de short-posities kan de koers van ThromboGenics hoger duwen. De Kerpel heeft zijn advies voor het aandeel opgetrokken van opbouwen naar kopen, met een koersdoel van 33 euro.