Hij gaf namelijk in januari van dit jaar een verkoopadvies voor het goud, een voorspelling die zoals we allemaal weten inmiddels door de realiteit is bevestigd. Het huidige advies van Worth laat aan duidelijkheid evenmin te wensen over: "Gold Stocks Are So Bad, They're Good".

De goudprijs heeft een bodem bereikt en is klaar voor een technisch herstel. Dat zal gepaard gaan met een forse opwaartse beweging bij de goudmijnaandelen. De charts van veel goudmijnaandelen zien er zo slecht uit dat de koersen van deze aandelen alleen maar kunnen stijgen.

Hij gaf namelijk in januari van dit jaar een verkoopadvies voor het goud, een voorspelling die zoals we allemaal weten inmiddels door de realiteit is bevestigd. Het huidige advies van Worth laat aan duidelijkheid evenmin te wensen over: "Gold Stocks Are So Bad, They're Good". De goudprijs heeft een bodem bereikt en is klaar voor een technisch herstel. Dat zal gepaard gaan met een forse opwaartse beweging bij de goudmijnaandelen. De charts van veel goudmijnaandelen zien er zo slecht uit dat de koersen van deze aandelen alleen maar kunnen stijgen.