De Stoxx Europe 600 index opende eveneens ongeveer een half procent lager. Vanmorgen maakte ASML als eerste Europese blue chip de resultaten over het derde kwartaal bekend. De koers van ASML opende in reactie op de cijfers ruim 2% lager.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ruim een half procent. De banken liggen zwak op koers als gevolg van de uitslag van de stemming in het Slovaakse parlement, maar ook de industrials komen zwak voor de dag.

De Stoxx Europe 600 index opende eveneens ongeveer een half procent lager. Vanmorgen maakte ASML als eerste Europese blue chip de resultaten over het derde kwartaal bekend. De koers van ASML opende in reactie op de cijfers ruim 2% lager. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ruim een half procent. De banken liggen zwak op koers als gevolg van de uitslag van de stemming in het Slovaakse parlement, maar ook de industrials komen zwak voor de dag.