De Standard & Poor's 500 Index stevent met een winst van 29% op de grootste winst op jaarbasis sinds 1997 af. De handel in de aandelen uit deze index is 35% lager dan het gemiddelde over de afgelopen 30 dagen, wat ongetwijfeld genoeg zegt over de eindejaarsstemming.

Er zijn niettemin toch enkele opvallende bewegers, waarbij we op de eerste plaats naar Twitter kijken, dat meer dan 5% lager noteert. Vrijdag moest Twitter al ongeveer 13% prijsgeven. Volgens veel analisten is het aandeel veel te duur gewaardeerd. Crocs is eveneens een opvallende stijger nadat Blackstone een grote investering in dit bedrijf aankondigde.

De Standard & Poor's 500 Index stevent met een winst van 29% op de grootste winst op jaarbasis sinds 1997 af. De handel in de aandelen uit deze index is 35% lager dan het gemiddelde over de afgelopen 30 dagen, wat ongetwijfeld genoeg zegt over de eindejaarsstemming. Er zijn niettemin toch enkele opvallende bewegers, waarbij we op de eerste plaats naar Twitter kijken, dat meer dan 5% lager noteert. Vrijdag moest Twitter al ongeveer 13% prijsgeven. Volgens veel analisten is het aandeel veel te duur gewaardeerd. Crocs is eveneens een opvallende stijger nadat Blackstone een grote investering in dit bedrijf aankondigde.