Foodservice opereert zowel als zelfbedieningsgroothandel en als bezorgende groothandel. Het bedrijf heeft een grotendeels nationale dekking door de vestigingspunten.

Het operationele systeem is sterk geautomatiseerd mede gebaseerd opde e-commerce verbindingen.

Foodretail heeft met de EMTE supermarkten een marktaandeel van 2,7%. Ruim 55% van de markt is in handen van een tweetal ketens.

De positionering is geconcentreerd in enkele regio's. De supermarkten zijn in de afgelopen jaren sterk gemoderniseerd en de inkoop geschiedt via de groothandel Superunie, dat een marktaandeel van bijna 30% heeft. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Foodservice opereert zowel als zelfbedieningsgroothandel en als bezorgende groothandel. Het bedrijf heeft een grotendeels nationale dekking door de vestigingspunten. Het operationele systeem is sterk geautomatiseerd mede gebaseerd opde e-commerce verbindingen. Foodretail heeft met de EMTE supermarkten een marktaandeel van 2,7%. Ruim 55% van de markt is in handen van een tweetal ketens. De positionering is geconcentreerd in enkele regio's. De supermarkten zijn in de afgelopen jaren sterk gemoderniseerd en de inkoop geschiedt via de groothandel Superunie, dat een marktaandeel van bijna 30% heeft. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.