In het derde kwartaal steeg de omzet met 2,8%, vooral door de aan de zomer gerelateerde tijdelijke verbetering bij Foodservice (ruim 65% van de groepsomzet).

Op basis van de trend in de algemene marktcijfers over de maanden september tot en met november lijken de vierde kwartaalcijfers onder druk te blijven.

Theodoor Gilissen Bankiers verwacht een slechts licht lagere winst per aandeel voor het hele jaar. De vrije kasstroom blijft goed op peil na de relatief grote investeringen ter modernisering van de afgelopen jaren. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

In het derde kwartaal steeg de omzet met 2,8%, vooral door de aan de zomer gerelateerde tijdelijke verbetering bij Foodservice (ruim 65% van de groepsomzet). Op basis van de trend in de algemene marktcijfers over de maanden september tot en met november lijken de vierde kwartaalcijfers onder druk te blijven. Theodoor Gilissen Bankiers verwacht een slechts licht lagere winst per aandeel voor het hele jaar. De vrije kasstroom blijft goed op peil na de relatief grote investeringen ter modernisering van de afgelopen jaren. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.