In het eerste kwartaal kwam de omzet uit op EUR 589 miljoen, in lijn met onze verwachtingen. De identieke omzetgroei (op basis van een gelijk aantal winkels) bedroeg 5% voor de tak Food Retail, iets beter dan verwacht. Food Service voelt sinds eind vorig jaar iets minder prijsdruk en liet een vlakke organische omzetgroei zien. De integratie van Van Oers ligt op koers, meldt Sligro.

De omzetgroei bij Food Service komt voornamelijk uit distributie, hetgeen een negatieve impact heeft op de mix. De Nederlandse voedseldienstenmarkt kampt met volume- en prijsdruk, waarbij Sligro het beter doet dan het gemiddelde. ABN Amro blijft koper.

In het eerste kwartaal kwam de omzet uit op EUR 589 miljoen, in lijn met onze verwachtingen. De identieke omzetgroei (op basis van een gelijk aantal winkels) bedroeg 5% voor de tak Food Retail, iets beter dan verwacht. Food Service voelt sinds eind vorig jaar iets minder prijsdruk en liet een vlakke organische omzetgroei zien. De integratie van Van Oers ligt op koers, meldt Sligro. De omzetgroei bij Food Service komt voornamelijk uit distributie, hetgeen een negatieve impact heeft op de mix. De Nederlandse voedseldienstenmarkt kampt met volume- en prijsdruk, waarbij Sligro het beter doet dan het gemiddelde. ABN Amro blijft koper.