Want zelfs als de laatste resultaten in een dalende trend zitten, beantwoordden ze toch aan de prognoses en doelstellingen die in april ll. werden vastgelegd.

Aan de huidige koersen blijft het aandeel onaantrekkelijk, zodat Delaunay slechts een advies houden heeft.

De dynamiek van de winstperspectieven blijft zeer slecht op korte en middellange termijn.

Niettemin wordt naar het jaareinde een verbetering verwacht omwille van een strict voorraadbeheer, voortdurende investeringen in marketing voor de divisie

Rémy Martin en de verwachte opleving van de bestellingen uit China in de tweede jaarhelft.

De vergelijkingsbasis voor de resultaten Q3/Q4 2014 blijft gunstig maar het aandeel blijft onaantrekkelijk qua waardering.

Want zelfs als de laatste resultaten in een dalende trend zitten, beantwoordden ze toch aan de prognoses en doelstellingen die in april ll. werden vastgelegd. Aan de huidige koersen blijft het aandeel onaantrekkelijk, zodat Delaunay slechts een advies houden heeft. De dynamiek van de winstperspectieven blijft zeer slecht op korte en middellange termijn. Niettemin wordt naar het jaareinde een verbetering verwacht omwille van een strict voorraadbeheer, voortdurende investeringen in marketing voor de divisie Rémy Martin en de verwachte opleving van de bestellingen uit China in de tweede jaarhelft. De vergelijkingsbasis voor de resultaten Q3/Q4 2014 blijft gunstig maar het aandeel blijft onaantrekkelijk qua waardering.